3. Evde Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

3 Evde Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki


Astrolojide 3. evdeki Rahu, tüm sihir sahnesini sevdiğinden ve medya evinde olmak dünyevi hale geldiğinden çok başarılıdır. kişi, işinde çok zeki ve aldatıcıdır.
Üçüncü ev kardeşleri, günlük olarak kısa mesafeli seyahatleri, el işlerini, komşuları, akrabaları, iletişimi, sosyal çevreyi, arkadaşları, medya endüstrisini, gazeteciliği, oyunculuğu, konuşmayı veya herhangi bir ifade biçimini temsil eder.

Üçüncü ev aynı zamanda cesaret ve özveri evi olarak da bilinir.
Fiziksel olarak yüzden sonra vücudun sonraki kısımları omuzlar ve kollardır. Kolların ve ellerin önemi el becerisini de beraberinde getirir.

Rahu, gölge gezegen olarak bilinir. Kişinin tamamlanmamış ve şimdiki yaşamında gerçekleştirilecek olan geçmiş yaşam takıntısını temsil eder.
Rahu, arzu ettiği şeylere ulaşmak için kısa yolları ve haksız yolları arzular.

NEW,Gezegenler,Rahu Kavuşumları, 3. Evde Rahu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,

Rahu, upachaya bhava 3, 6, 10 ve 11'de en iyi sonuçları verir. Etkilerin tam kapsamı, hangi graha'nın bhava 7, 9 ve 11'i işgal ettiğine bağlıdır. Bhava-3 genellikle Rahu için uygun bir konumdur.

Rahu'nun 'Pukka Ghar'ıdır. 3. ev Merkür'e aittir ve Mars'tan etkilenir. Rahu faydalı olduğunda, kişi büyük bir zenginliğin ve uzun bir yaşamın tadını çıkaracaktır.

Korkusuz ve sadık bir arkadaş olacak.

Rüyalarında geleceği görür ve i bir kahin olurdu.

O asla sorunsuz olmayacak Düşmanlarına galip gelir

Hayatının 22 yaş ile ilerleme başlar .

Kişi bu yerleşimde aşırı cesur olur ve gerçek dünyanın gerçekliğini kör eder, ancak bu tutum onun başarıya ulaşmasına yardımcı olur.

3. evdeki Rahu, maddi kolaylıklar, fiziksel rahatlık, zenginlik, çocuklar ve iyi bir eş edinmek için çok iyidir. Bu insanlar çok keskindir, huzursuz bir zihinleri vardır, spiritüalizme veya daha yüksek eğitim disiplinlerine eğilimlidirler, ayrıcalık ve saygı kazanmak için sosyal sınırları aşarlar.

Üçüncü evdeki Rahu'nun kardeşleriyle iyi bir ilişkiye sahip değildir.

3. evdeki Rahu 7., 9. ve 11. eve açı verir. Rahu'nun yedinci ev etkisi, kişi için olağandışı bir evliliği gösterir, dokuzuncu ev, uygunsuz eğitimi, öğretmenler veya yaşlılar için itaatsizliği ve haksız yollarla kazanmayı gösterir ve Rahu üzerindeki on birinci ev etkisi, ağ oluşturma ve akıllılık yoluyla kazandığı kazanımları temsil eder.

Rahu kaotik ve hırslı drishti, bhava-7 (evlilik/partnerler/anlaşmalar), bhava-9 (baba/guru/tören dini), bhava-11 (arkadaşlar/gelir/hedefler) üzerine atılır ve Rahu tipi sonuçlar verir.

Üçüncü evdeki Rahu'nun , kişi zeki ve iyi bir manipülatör olduğu için işadamı anlamına gelir.

Buradaki kişi iyi bir iletişimcidir ve sunucu, oyuncu, kamu konuşmacısı veya gazeteci gibi ön saflarda konuşma yapan kişi olmayı arzular.

Üçüncü ev aynı zamanda elle yapılan işi temsil eder ve kişi mükemmel bir yazar olabilir.
> Rahu çok zeki olduğu için neyi, ne zaman konuşacağını, kiminle saat kaçta konuşacağını ve başkalarına sözleşme veya iş anlaşması yapmalarını kolaylaştırabilsin çünkü 3. evden rahu 7. eve gidiyor S & 11. dev network cemberinin evi, böylece modern yeni çağ teknolojisi aracılığıyla ürünlerinin satışını, pazarlamasını, tanıtımını, reklamını, sosyal ağ sitesi veya çevrimiçi busin gibi çevrimiçi internet satış ürünlerini kolayca yapabilirler ess web sitesi .

> Rahu, 3. ev iletişim, satış ve pazarlama, tanıtım, reklam, özellikle modern yeni çağ teknolojisi veya internet yoluyla mükemmel performans gösteriyor. Örnek - 1) eğer rahu ardra naksatra altında ikizler burcu işaretinin 3. evine düşerse, o zaman yeni çağ teknolojisi ile bilgi yaymayı özellikle çevrimiçi internet, bilişim saha çalışması, çevrimiçi satış pazarlaması, tanıtım, reklam.

Şimdi 2) eğer rahu terazi levhasının 3. evine düşerse swati naksatra altında modern yeni çağ teknoloji ürünü çevrimiçi girişimcilik işi.

Şimdi 3) rahu, 3. kova burcu evinde shatabhisha veya balık burcu uttrabhadrapada naksatra işaretinin altında işaret ederse, gizli okült araştırma veya teknik araştırma işini temsil ediyor, doktor, şifacı, doktor, tıp adamı, teknik kişi, mühendis , fotoğrafçı , uzay araştırmacısı -mühendis - pilot , otomobil mühendisi, Elektronik & haberleşme mühendisi veya telekomünikasyon mühendisi, radar mühendisliği, bilgisayar programcısı, hacker, şifreli şifreleme ve şifreleme, modülasyon ve demodülasyon ancak 10. Lord gezegeninizi kontrol etm Doğum çizelgesindeki durum ve D10 çizelgesindeki durum.
> Eğer rahu 3. eve yerleştirilirse & 3. ev diğer malefik gezegenler tarafından etkilenirse & 3. ev düşük SAV puanı aldıysa & rahu'nun 3. ev işaret lordunun D1 veya D9 çizelgesine kötü yerleştirilirse & tüm bu durum eşleşirse kardeşlerle ilişki problemi, yerel arkadaş çevrenizle sorun gibi 3. ev meselesiyle ilgili ciddi sorunlar yaratabilir, sıkı çalışma çabanızı yanlış yöne harcayabilirsiniz, yerli yazılı iletişim becerisi iyidir ancak profesyonel olarak karşı karşıya sözlü iletişim becerisi veya tam tersi, başkalarının itibarını zedeleyebilirsin yada başkaları seni tahrik ederek itibarını zedeleyebilir ki gizli bilgilerinizi ses - video veya yazılı bilgilerinizi gizlice kaydedip tüm bu bilgileri açık dünyaya yayarak sizi karalayabilir offf yeni çağ teknolojisi, 3. ev olarak rahu ayrıca çevrimiçi medyayı, muhabiri, sunucuyu temsil ediyor hatta onlar da gerçek bilgileri ya da tamamen sahte bilgileri açık dünyaya yayabiliyorlar, 3. evden dolayı rahu büyük ağ çemberinin 11. evine yöneliyor. 3. evden rahu 7. ev evlilik, iş ve başkalarıyla ilişki kuruyor 7. ev de zayıfsa rahu evlilik hayatında sorun ya da iş hayatında sorun yaratabilir. Eğer rahu, özellikle jüpiter ile faydalanslı gezegenler tarafından göründüyse, faydacı gezegenler, rahu'nun malefik etkisini ashtakavarga'ya göre 3. evi zayıf olan yerlilerden bazılarına kontrol edebilir.
 

Astrolojide 3. Evdeki Rahu'nun Uğurlu Sonuçları

Gezegen, pişmanlıkların ve zararların yok edicisi olarak kabul edilebilir.

Kişi sağlıklı, güçlü kaslı ve sağlam bir fiziğe sahip.

Yiğit, girişimci, sağduyulu, alim, talihli ve göçmen olacaktır.

Kişi zeki ve enerjik olacaktır.

Kişi dünyada ün kazanacak, hayırsever, tanınan ve ünlü olacak.

İnsan her zaman herkesle arkadaş olacak ve herkese eşit davranacaktır.

Kimseye karşı ön yargılı olmayacak, temiz bir kalbe sahip olacaktır.

Kişi, iyi talih sayesinde paraya ulaşacak ve büyük çabalar harcamak zorunda kalmayacak.

Kişi milyoner olacak, mutlu olacak ve her zaman zengin kalacak.

Kişi kardeşlerine yardım edecek.

Kişi birçok türde konfor ve lüksün tadını çıkaracaktır.

kişini  araçları olur  ve Yogaları  meditasyon uygulayabilir.

Düşmanların zenginliğini yok edebilir.

İnsan hak yolundan yürüyecektir.

Kişinin iyi arkadaşları olacak yurt dışına gidecek.

Astrolojide 3. Evdeki Rahu'nun Uğursuz Sonuçları

Böyle bir kişi, yasal boşlukları kötüye kullanmak için okült anlayışını kullanır. Ayrıca manipüle etmek için sahte hikayeler üretebilirler.

Diğer varlıkların düşünce kalıbına sahip olmak için sezgilerini ve psişik yeteneklerini nasıl kullanacaklarını bilirler.

3. evdeki Rahu, genellikle kişinin kardeşleriyle olan geleneksel iletişim sınırlarını aşmasına neden olur.

Rahu 3. evde zararlıysa, kardeşleri ve akrabaları onun parasını boşa harcar. Bir kez ödünç alınan parası asla iade edilmez.

Konuşma kusuru olurdu ve ateist olurdu.

Eğer Güneş ve Merkür de orada (3. evde) Rahu ile birlikteyse, kız kardeşi hayatının 22. veya 32. yılında dul olur.

Böyle bir kişinin bilgi yönetimine karşı yıkıcı bir yaklaşımı vardır.

3. ev kardeşlere aittir, bu nedenle kardeşler için sorun yaratabilir,

Kardeşler, et, uyuşturucu, alkol veya seks ticareti gibi yasa dışı mallarla uğraşmayı içerebilir.

Fiziksel bir deformasyon olabilir.
Kişi kibirli, korkak, tembel ve şüpheci olabilir.
Gezegen, kardeşlerin mutluluğu için zararlıdır.
kardeşlerine karşı çıkabilir ya da kardeşleri ölebilir.
Bazıları geçimini sağlayamayabilir; bazıları bir silahın saldırısı nedeniyle ölebilir; bazıları bir davaya dahil olabilir. Kişi zihinsel rahatsızlıklardan muzdarip olabilir ve çok rüya görebilir

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 920034431773260385

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item