Ay Gand Mool Dosha


Ay Ganda Mool  Dosha

Gandamool dosha, iki nakshatranın birleşme noktasında meydana gelir. Birçok deneyimli astrolog, bu doshanın yalnızca iki Nakshatra'nın (biri sizin doğum yıldızınız) ve ayrıca iki Raşinin (biri sizin doğum burcunuz) doğum anında birleşmesi olduğunda çok zararlı olduğunu söylüyor.

Bu sadece birkaç durumda gerçekleşir. Bir eklem sadece Nakshatra'nın başlangıcında veya sonunda olabilir, bu nedenle pada da çok önemlidir.

NEW,Gezegenler,Ay Chandra, Ay Gand Mool Dosha

Gandmool Dosha'da doğum nasıl kontrol edilir ve nasıl belirlenir:

Gandamool Nakshatra Dosha, yalnızca siz veya çocuğunuz altı ay burcundan herhangi birinde doğduysanız, bazı astrolojik çizelgelerde bulunabilir. Bunlar aşağıdaki gibidir:

1.Koç 2.Aslan 3. Yay yani ateş burçları veya 4.Yengeç 5. Akrep 6. Balık yani su burçları.

1. Ashwini 2. Magha 3. Moola Ketu (ejderhanın kuyruğu) tarafından yönetilir veya 4. Ashlesha 5. Jyeshtha 6. Revati Merkür tarafından yönetilir.

Gandmool Nakshatra doğumlu genel karakter ve kişilik özellikleri:

Ganda Moola Nakshatra insanları zengin, mutlu ve cömerttir ve lüks bir hayat yaşamayı severler. Sağlam görüşleri vardır ve başkalarına zarar vermezler. Kişiler çok karışık bir yapıya sahipler, çok samimi ve çalışkanlar, hayatlarında her türlü olumsuz durumla yüzleşmeye hazırlar.

Gerçekten de, bu nakshatraların altında doğan insanlar çok güzel görünebilir ve çekici kişiliklere sahip olabilirler.

Genellikle mutlu, dışa dönük ve çok cömerttirler.

Bu insanlar aynı zamanda çok samimi ve çalışkanlar ve her türlü zorluğa göğüs germeye hazırlar.

Hayatlarında en büyük handikaplar 28 ila 31 yıl arasındadır.

Bir birey Gand Mool Nakshatra'da doğmuşsa ve taahhütlerde uzun süreli sorunları veya engelleri varsa, 34 yaşından itibaren başarılı olacaktır.

Altı Nakshatra Üzerindeki Etkileri


Ashwini: kişi, kral gibi bir hayat yaşıyor. Refah ve yüksek mevkiden hoşlanır.

Bu yıldızın altında doğanlar baba için sorunlara neden olabilir ve kendileri de bir süre sonra finansal sorunlarla karşı karşıya kalabilirler. Ancak, genellikle müreffeh ve başarılı bir yaşam süreceklerdir.


Ashlesha: Kişi, ebeveynleri ile sorunlar yaşar ve erkek kardeşle sağlıklı ilişkilerden hoşlanmaz. Bu yıldızın altında doğum, kişinin parasal konularda dikkatsiz olacağı, geleceği düşünmeden harcama yapacağı anlamına gelebilir. Ayrıca ebeveynleri ve kardeşleri ile sorunlu bir ilişkileri olabilir.

Magha: Kişiye refah getirir. Çok para kazanacak ama ebeveynleri yüzünden rahatsız olmaya devam edecek. Bu nakshatra altında doğanların anneleri veya babaları ile sorunlu bir ilişkisi olabilir. Hatta bazıları çok müreffeh bir hayatın tadını çıkarabilir. Aslında, bu yıldızın dördüncü evresinde doğanlar daha istikrarlı olabilir ve mesleklerinde büyük zirvelere çıkabilirler.


Jyeshta

Bu nakshatra altında doğan bir kişi, kardeşleriyle gergin ilişkiler geliştirebilir. Anneleriyle olan ilişkileri de etkilenebilir. Ayrıca, bu yıldızın dördüncü evresinde doğanlar, yaşamları boyunca pek çok sorunla karşılaşmak zorunda kalabilirler

Kişi kendi benliğinden mutsuzdur.


moola

Bu yıldızın altında doğanlar, ebeveynleri için sorunlara neden olabilir. Ayrıca kaygısız harcamalara düşkün olabilirler ve servetlerini kaybedebilirler.



Revati: Parasını boşa harcayacak. Devletin desteğini alacak. Eylemlerinden her zaman mutlu ve memnun hissedecektir.

Revati

Bu nakshatranın ilk üç aşamasında doğan bir kişi çok fazla etkilenmeyebilir, hatta başarılı bir kariyere sahip mutlu, müreffeh bir hayata sahip olabilir. Ancak bu yıldızın dördüncü evresinde doğanlar, ebeveynleri için sorunlara neden olabilir ve kendi yaşamlarında da birçok sorunla yüzleşmek zorunda kalabilirler.

Gand Mool Dosha'nın Negatif Etkileri:


Gand Mool Nakshatra'da bir çocuk doğarsa, bu Dosha nedeniyle - ebeveynler, kardeşler ve akrabalar - ciddi kötü etkiler (hatta ölüm) ile karşı karşıya kalabileceğine inanılmaktadır.

Ayrıca kişi ciddi fiziksel ve zihinsel sorunlar yaşayabilir.

Kişi, yaşamı boyunca kötü/toksik ilişkiler ve finansal sorunlar yaşayacaktır.

Bununla birlikte, astrolojik haritada iyi bir Yoga yoksa veya gezegenlerin yerleşimi de uygun değilse, kişi Alkol uyuşturucu bağımlısı olabilir.

Gand Mool Dosha için Ev Çareleri

Ay'ın Merkür yıldızında olması durumunda Merkür ve Ay mantrasını söyleyin. Ay'ın mantrası 108 kez zikredilecek olan 'Om Sri Somaaya Namaha'dır ve Merkür'ün Mantrası 'Om Sri Budhyaaya Namaha' ve 108 kez zikredilecek olan 'Om Bum Budhaaya Namaha'dır.

Ay'ın Ketu yıldızında olması durumunda Ketu ve Ay mantrasını söyleyin.

Ay Merkür Yıldızında ise Pazartesi ve Çarşamba günleri yeşil renkli giysiler giyin.

Ay Ketu Yıldızı'nda ise Pazartesi ve Çarşamba günleri kahverengi veya gri renkli giysiler giyin.

Ispanağı daha sık tüketin ve mümkünse Pazartesi günleri bir Goshala'da ineklere ıspanak ve ot verin.

Ay Ketu Yıldızındaysa, zevk aramaktan kaçının ve Çarşamba ve Pazartesi günleri ruhsal arayışlara odaklanın.

Ayrıca Ay Gand Moola'daysa, her gün Ganesha için mantralar söyleyin, 'Om Gam Ganapataye Namaha' günde 108 kez.

DAHA FAZLASI..

NEW 6751219548775640025

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item